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      Italy Rescues Traditional Cheese, as Nations Bail for about Banks and Companies


      it is aged for a minimum of 12 months, to give the cheese its special flavor and taste, although aging can last as long as 18, 24 or even 36 months .
      老化が限り18か、24かまた更に36か月持続できるが最低12か月の間、チーズに特別な味および好みを与えることを老化させる。
      amid the global financial crisis, sales in italy of parmiggiano reggiano and its cheaper equivalent, grana padano, are down, and prices producers fetch have declined .
      全体的な財政危機の中で、parmiggianoのreggianoのイタリアの販売およびより安い等量、granaのpadanoは、下がり、価格の生産者の策略は低下した。
      parmiggiano reggiano quality trademark to make matters worse, peveri says imitations of the distinctive italian cheese are being sold at knockdown, and sprices .
      問題をより悪くさせるparmiggianoのreggianoの質の商標はpeveri特有なイタリアのチーズの模造が最低価格で販売されていることを言う。
      they sayself an italian traditions that dates back eight centuries must be safeguarded at all cost .
      彼らはイタリアの伝統がすべての費用でさかのぼる8世紀保護されなければならない言う。
      as governments around the world bail out banks and companies, italy is rescuing can industry fundamental to its grastronomic identity: parmigiano cheese .
      Generated 2009-1-17_23:24





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